Bodrum Türk Filmleri haftası etkinlikleri başlıyor

Bodrum Türk Filmleri haftası etkinlikleri başlıyor -Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan etkinlikler 27 Eylülde başlayacak


MUĞLA (A.A) - Bodrumda bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Türk Filmleri haftası etkinlikleri öncesi basın toplantısı düzenlendi.
     27 Eylül-4 Ekim tarihlerinde Cinemarinede gerçekleşecek 2. Bodrum Türk Filmleri Haftasında 2012-2013 sezonunda gösterime çıkacak olan 10 Türk filmi izleyenlerle buluşacak. Etkinlik kapsamında film gösterimleri dışında filmlerin kamera arkası görüntüleri ile filmin yönetmeni ve oyuncuları ile söyleşiler yapılacak.
     Düzenlenen basın toplantısında konuşan Cinemarine sahibi Cenk Sezgin, geçen yıl yapılan etkinliğin ardından, Bodrum Türk Filmleri haftası ile ilgili çok fazla olumlu eleştiri aldıklarını, bu rüzgarla daha iyi bir organizasyon hazırladıklarını söyledi.
     Sezgin, Bodrum Türk Filmleri Haftasının Türk filmlerinin yarıştırıldığı bir organizasyon değil aksine filmlerin tanıtımına, Türk film sanayi ve sektörüne ve sinemacılarına ışık tutan bir organizasyon olduğunu vurgulayarak, Onların tanıtım ve pazarlama konusundaki eksikliklerini tamamlamaya yarayacak bir organizasyondur. Bu sene yeni Türk filmlerinin ve yönetmenlerinin yanında çok bilinmiş, tanınmış çok sansasyonel filmlere imza atmış yönetmenlerle söyleşiler olacak. Bu yönetmenlerimiz Bodrumdaki sinemaseverler ve Türkiyedeki sinema salonu sahipleri ile bir araya gelecekler dedi.
     Türk Filmleri Haftası basına tanıtım toplantısına katılan eski Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, haftanın Bodrumun tanıtımına katkı sağlayan sanatsal etkinliklerden biri olduğunu ifade etti.
     Bodrum Belediye Başkan Vekili Ali Demiröz ise organizasyonun Cenk Sezginin eseri olduğunu, kendilerine sadece küçük bir destek vermek kaldığını söyledi. Demiröz, festivale Bodrumluların destek vermelerini ve ilgi göstermelerini istedi.
    
     Muhabir: Ali Ballı
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bodrum Türk Filmleri haftası etkinlikleri başlıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER