Boingten Hayraboluya eğitim desteği

Boingten Hayraboluya eğitim desteği -Boing Türkiye Başkanı Pepin: -Türkiyede çalışıp Türkiyede yaşıyoruz ve topluma katkıda bulunuyoruz (Fotoğraflı - Görüntülü)


TEKİRDAĞ (A.A) - Boing Türkiye Başkanı Greg Pepin, Türkiyede çalışıp Türkiyede yaşadıklarını ve topluma katkıda bulunduklarını bildirdi.
     Boing Şirketi tarafından Hayrabolu ilçesinin Çerkezmüsellim İlköğretim Okulunda kurulan Bilişim Teknolojileri Sınıfı düzenlenen törenle açıldı.
     Boing Türkiye Başkanı Pepin, eğitimin dünyanın geleceği için önemine değinerek, Boingin eğitime desteğinin süreceğini söyledi.
     Pepin, Boing için eğitime yapılan destekler önemli. Kurduğumuz bu sınıf ile belki bir gün buradan bir çocuk Boing için çalışacak. Türkiyede çalışıp Türkiyede yaşıyoruz ve topluma katkıda bulunuyoruz dedi.
     Konuşmaların ardından Pepin, açılış kurdelesini çocukların kesmesini istedi. Pepin, Bu sınıfı çocuklar için yaptırdık. Onların açması daha uygun olacak diye konuştu.
     Daha sonra, Pepin ve beraberindekiler, Bilişim Teknolojileri sınıfını gezdi.
     Törene, Hayrabolu Belediye Başkanı Hasan İrtem, Çerkezmüsellim Belediye Başkanı Selim Kesebir ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Ergin Akgün / Muhterem Erkul
     Yayıncı: Sabri Çelebioğlu
<< Önceki Haber Boingten Hayraboluya eğitim desteği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER