Boks

Boks -Yıldız Bayan Boks Milli Takımı sorumlu Antrenörü Çınar: -2016-2020 olimpiyatları için sporcu yetiştirme sorumluluğu bize verildi. Ateşten bir gömlek giydik


ÇANKIRI (A.A) - Türkiye Boks Federasyonu Yıldız Bayan Boks Milli Takımı sorumlu Antrenörü Ahmet Çınar, 2016-2020 olimpiyatları için sporcu yetiştirme sorumluluğu bize verildi. Ateşten bir gömlek giydik dedi.
     Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çankırı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bayanlar boks takımı ile Çankırı boksunda başarıları artırdıkları gibi milli takımda da başarıları artırmak istediklerini belirtti.
     Hedeflerinin milli takımda çıtayı yükseltmek ve Türkiyenin spor alanında saygınlığının olduğunu bir kez daha hissettirmek olduğunu aktaran Çınar, 2016-2020 olimpiyatları için sporcu yetiştirme sorumluluğu bize verildi. Ateşten bir gömlek giydik. Ama onur verici bir şey. Milli takımda görev almak ayrı bir mutluluk. Sorumluluklarımızın farkındayız. Milli takımımızda da, takım ruhunu oturtmak istiyoruz. Milli marşımızı olimpiyatlarda okutmayı hedefliyoruz. İnşallah, ülkemize layık olacağız diye konuştu.
     Çınar, milli takımın Kastamonuda yapacağı ilk hazırlık kampının tarihinin henüz belli olmadığını kaydetti.
    
     Muhabir: Özgür Alantor/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Atakan Çelik

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER