Bölgesel Amatör Lig maçı ardından çıkan

Bölgesel Amatör Lig maçı ardından çıkan olaylar -Zonguldak Kömürspor ile Ankara Adliyespor maçı sonrası çıkan olaylarda, 4ü polis memuru, 26 kişi yaralandı


ZONGULDAK (A.A) - Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi 6. Grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor ile Ankara Adliyespor maçı sonrası çıkan olaylarda, 4ü polis memuru 26 kişi yaralandı.
     Karelmas Kemal Köksal Stadında Ankara Adliyesporun 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maçın ardından çıkan olaylarda polis ekiplerinin biber gazı ve sis bombası kullanmasının yanı sıra taraftarlar da birbirlerine taş ve pet şişe attı.
     Çıkan olaylarda yaralanan 4ü polis memuru 25 kişi sağlık ekipleri tarafından çeşitli hastanelere kaldırıldı. Bu Zonguldak Kömürsporlu bir taraftarda stadın duvarından düşerek yaralandı. Hastaneye kaldırılan taraftarın durumunun ağır olduğu bildirildi.
     Yaralı 4 polis memuru ile 25 taraftar hastanelerde ayakta tedavi edilmelerinin ardından taburcu edildi.
     Bölgesel Amatör Ligde yer alan Zonguldak Kömürsporun, Ankara Adliyespora 2-1 yenilmesinin ardından sahaya inen ev sahibi takımın taraftarları futbolculara saldırmak istemişti.
     Ekiplerin uyarılarına rağmen, stat çevresinde toplanan taraftarlar ile polis arasında tartışma çıkmış, polisler kendilerine taş atılması üzerine biber gazı ve sis bombası kullanmıştı. Polisin attığı biber gazından ve sis bombasından vatandaşlar, polisler ve basın mensupları etkilenmişti.
    
     Muhabir: Ferdi Akıllı
     Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig maçı ardından çıkan Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER