Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -44 Malatyaspor, Birecikspor maçı hazırlıklarına başladı


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig takımlarından 44 Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı Birecikspor maçı hazırlıklarına başladı.
     44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, geçen hafta sonu oynadıkları Şehit Kamil Belediyespor maçında iyi bir mücadele sonunda 3 puan aldıklarını hatırlattı. Daha önce kulüplerine verilen 3 puan silme cezasını telafi etmek için oyuncuların var gücüyle mücadele ettiğini dile getiren Akagündüz, Maça çok iyi başladık. Futbolcu arkadaşlarımız iyi bir mücadele örneği sergiledi. Zaten ilk yarıda Yusufun ayağından penaltından atılan golle ilk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarının hemen başında Yusufun kırmızı kart görmesinden sonra takım arkadaşları onun açığını kapatmak için iki katı efor sarf etti. Onun yokluğunu hissettirmediler. Cumaalinin uzaktan attığı ikinci golle takım rahat bir nefes aldı. Akabinde üçüncü gol geldi. Futbolcularımızın iyi oyunları ve mücadeleleri sayesinde takıma 3 puan kazandırıldı diye konuştu.
     Bu hafta sonu kendi sahalarında oynayacakları Şanlıurfa ekiplerinden Birecikspor ile karşı karşıya geleceklerini anımsatan Akagündüz, karşılaşma için hazırlıklarına başladıklarını kaydetti.
     Birecikspor maçının da kendileri için önemli olduğunu vurgulayan Akagündüz, şampiyon olmak için bütün rakiplerine karşı aynı ciddiyetle hazırlandıklarını belirtti. Akagündüz, Malatyaya ikinci bir profesyonel takım kazandırma hedefleri yolunda ciddi adımlarla ilerlediklerini söyledi.
    
     Muhabir: Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER