Bölgesel Amatör Lig

Bölgesel Amatör Lig -44 Malatyaspor Genel Kaptanı Akagündüz: İleri ki haftalarda yapacağımız maçlardan umutluyuz


MALATYA (A.A) - Bölgesel Amatör Lig 4. Grup takımlarından 44 Malatyaspor Genel Kaptanı Mustafa Akagündüz, gelecek haftalarda yapacakları maçlardan umutlu olduklarını bildirdi.
     Akagündüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları ve 5-2 yenik ayrıldıkları Beyoğluspor maçına değindi.
     Kahramanmaraş ekibi Beyoğlusporla yaptıkları maçta oyuna iyi başlayıp ilk golü bulduklarını kaydeden Akagündüz, rakip takımın da iyi oynayarak beraberliği kısa sürede yakaladığını ve attığı ikinci gölle de öne geçtiğini söyledi. Bu golden sonra takımlarının oyunun ritminden koptuğunu bildiren Akagündüz, Beyoğluspor oyuncuları bu durumu iyi değerlendirdi. Sonuçta 5-2 mağlup olduk dedi.
     Akagündüz, henüz ligin başında olduklarını belirterek, takımın kendini toparlayacağını ifade etti.
     Mustafa Akagündüz, İleri ki haftalarda yapacağımız maçlardan umutluyuz ifadesini kullandı.
     Yönetim olarak teknik heyete ve futbolcularına güvendiklerini bildiren Akagündüz, bu hafta sahalarında, Kilis Belediyesporla karşı karşıya geleceklerine değindi.
     Seri galibiyetlere bu maçla başlamak istediklerini ifade eden Akagündüz, Bunu da yapacak güçteyiz. Tüm Malatyalıları maçımızı izlemek için Yeşiltepe Stadına bekliyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Ensar Özdemir / Yeter Erdine
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Bölgesel Amatör Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER