Boluda Kültürel Markalaşma toplantısı yapıldı

Boluda Kültürel Markalaşma toplantısı yapıldı


BOLU (A.A) - Bolu ve Düzce Belediyeleri ile Sakarya ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kültür Müdürleri Kültürel Markalaşma toplantısı kapsamında bir araya geldi.
     Bolu Belediyesinin ev sahipliğinde Highway Alışveriş Merkezinde düzenlenen Kültürel Markalaşma toplantısına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü İsmail Civelek, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Faruk Şişman, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu ile Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Güler Mert katıldı.
     Toplantıda açılış konuşması yapan Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mert, Bugün dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz toplantılarla karşılıklı birçok karara imza attık. Bolu Belediyesi olarak bizdeki var olan potansiyeli diğer illerle harmanlayıp karşılıklı paylaşıyoruz. Ayrıca kültür-sanat, spor ve eğitim konularında ki son gelişmeleri, illerde gerçekleştirilen etkinlikler hakkında ki bilgileri de toplantılarımızda paylaşıp fikir alışverişinde bulunuyoruz dedi.
     Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat Müdürü Faruk Şişman da, Bolu Belediyesinin ev sahipliğinde diğer belediyedeki arkadaşlarla yine bir araya gelmiş olmaktan son derece memnunuz. Bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini temenni ediyor, bizleri toplantı süreci boyunca misafir eden Bolu Belediyesine teşekkürlerimi sunuyorum diye konuştu.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür, Sanat ve Konservatuvar Şube Müdürü İsmail Civelek ise şunları söyledi:
     Toplantılarda bölgemizdeki yerel yönetimlerin çalışmalarını, bölgesel bazda nasıl daha verimli hale getirebiliriz, gençlik ve spor ve sosyal projelerde nasıl buluşabiliriz bu konularda ortak görüş alışverişinde bulunuyoruz
     Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu da Biz burada bir elin nesi var, iki elin sesi var ve birlikten kuvvet doğar mantığı ile hareket ederek beş ilimizin ortak projelerde buluşmasını sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah ileriki günlerde bu çalışmaların olumlu sonuçlarını hep beraber yaşayacağız şeklinde konuştu.
     Konuşmaların ardından Bolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mert tarafından görsel sunum eşliğinde Bolunun doğal güzellikleri ve belediyenin yürüttüğü çalışmalar ile ilgili ziyaretçilere bilgiler verildi.
     (EG-NC)
<< Önceki Haber Boluda Kültürel Markalaşma toplantısı yapıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER