Boludaki yangın

Boludaki yangın -Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangın kontrol altına alındı -Bolu Valisi Özçimen: Çıkan yangında, 7 ev, 4 samanlık, 1 ahır ve 1 otomobil yandı (Fotoğraflı - Görüntülü)


BOLU (A.A) - Bolu Valisi İbrahim Özçimen Seben ilçesine bağlı Yağma köyünde çıkan yangının kontrol altına alındığını belirterek, yangında 7 ev, 4 samanlık, 1 ahır ve 1 otomobilin yandığını bildirdi.
     Sebene bağlı Yayma Köyünde Menderes Ürüne ait samanlıkta başlayan ve Asım Zorlu, Mehmet Üstün, Kemal Gültekin, Seher Yet, Ali Osman Ermiş ve Tevhide Ünlüye ait evlerle 4 samanlık, 1 ahır ve 1 otomobile sıçrayan yangın, kontrol altına alındı.
     Yangına ilişkin AA muhabirine açıklama yapan Bolu Valisi İbrahim Özçimen, samanlıkta çıkan yangının rüzgarında etkisiyle kısa bir sürede büyüdüğünü belirterek, Yangına ilçelerden gelen ekipler müdahale ederek kontrol altına aldı. Çıkan yangında 7 ev, 4 samanlık, 1 ahır ve 1 otomobil yandı dedi.
     Özçimen, yangında çıkan hasarın en kısa zamanda giderileceğini söyledi.
     Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ise köyde 33 hanenin bulunduğunu ifade ederek, Yanan evlerde kalan 20 kişi Ramazan ayında evsiz aldı. Bu ailelere yardım yapılması ve yaralarının sarılması için çalışmalarımız devam ediyor diye konuştu.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş - Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER