Bolusporun yeni sezon hazırlıkları

Bolusporun yeni sezon hazırlıkları -Teknik direktör güller: Giydiği formanın hakkını veren, sahada mücadele eden ve kazanmayı hedefleyen bir takım oluşturmaya çalışıyoruz


BOLU (A.A) - TFF 1. Lig takımlarından Bolusporun teknik direktörü Serhat Güller, giydiği formanın hakkını veren, sahada mücadele eden ve kazanmayı hedefleyen bir takım oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.
     Boludaki tesislerinde yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Serhat Güller gözetiminde sürdüren Bolusporda, düz koşu yaparak antrenmana başlayan oyuncular, daha sonra kondisyon ve taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
     Gazetecilere açıklama yapan Teknik direktör Serhat Güller, yeni sezon hazırlıkların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, Günde çift antrenman yaparak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Oyuncuların takım içerisindeki uyumu çok güzel. Verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz dedi.
     İyi bir takım oluşturmak için çalıştıklarını kaydeden Güller, Giydiği formanın hakkını veren, sahada mücadele eden ve kazanmayı hedefleyen bir takım oluşturmaya çalışıyoruz. Bunun içinde yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz diye konuştu.
    
     Muhabir: Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Bolusporun yeni sezon hazırlıkları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER