Boydak Holding CEOsu Boydak:

Boydak Holding CEOsu Boydak: -Düğünlerin ertelendiği bir dönemdeyiz ama yılın ikinci yarısında Ramazan bayramıyla işlerin daha iyi olacağını ümit ediyorum


ANTALYA (A.A) - Boydak Holding CEOsu Memduh Boydak, Ramazan ayı dolayısıyla düğünlerin ertelendiği bir dönemde olduklarını ancak yılın ikinci yarısında işlerin daha da iyi olacağını belirtti.
     Boydak, Boydak Holding bünyesinde bulunan İstikbal, Bellona, Mondi ve Regina bayilerince Antalya Anadolu Park Restoranda düzenlenen iftarına katıldı.
     Boydak, iftar yemeğinin ardından yaptığı konuşmada, 12 yıldır aralıksız iftar yemeği düzenleyen Kale Grubuna teşekkür etti.
     Ramazan ayında Türkiyenin dört bir tarafındaki bayilerle bir araya gelmek için görev dağılımı yaptıklarını belirten Boydak, kendisinin de genellikle Konya ve Antalya bölgesindeki bayilerle buluştuğunu dile getirdi.
     Holding bünyesinde bulunan mobilya markaların ilk 6 aylık performansıyla ilgili de bilgi veren Boydak, Bu sene ilk 6 ayı geride bıraktık.Markalarımızın hepsinde 2011i ciddi büyümelerle kapattık. İstikbal markasında yüzde 13, Bellonada yüzde 26, Mondide de yüzde 23lük bir büyüme elde ettik. Bu senede geçen seneyle paralel gidiyoruz diye konuştu.
     Bu yıl geçen yılki büyümeyi hazmetmeye çalıştıklarını ifade eden Boydak, şöyle konuştu:
     Bu yıl konjonktürde biraz yavaşlama var. Gerek siyasi atmosfer, gerekse ekonomiyi soğutma tedbirlerinden dolayı biraz yavaşlama söz konusu. Ama bunu hayra yormamız lazım. Genele bakıldığında geçen senenin rakamlarının altında değiliz. Düğünlerin ertelendiği bir dönemdeyiz ama yılın ikinci yarısında Ramazan bayramıyla işlerin daha iyi olacağını ümit ediyorum.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber Boydak Holding CEOsu Boydak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER