Bozüyükten kısa kısa

Bozüyükten kısa kısa -Afet ve Acil Durum Uygulamaları semineri


BİLECİK (A.A) - Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Afet ve Acil Durum Uygulamaları semineri verildiği bildirildi.
     İlçe Milli Eğitim Hanifi Başıbüyük, Halk Eğitim Merkezi Salonunda okul müdürleri, müdür yardımcıları ve öğretmen ile personelin katıldığı seminerin amacının, afet ve acil durumlara karşı okul ve kurumları hazır ve alınacak önlemleri gözden geçirmek olduğunu söyledi.
     Afet ve acil durumların toplumun genelini ilgilendiren konu olduğunun altını çizen Başıbüyük, Seminerde, baca temizliği, yangın, deprem ve doğalgaz problemleri gibi afetlerin önlenmesi ve böyle durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiği gibi konular hakkında bilgiler veriliyor. 4 gün sürecek seminere okul müdürü olmak üzere 101 kişi katılacak dedi.
     Seminer sonunda Bilecik Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekiplerinin okul ziyaretleri yaparak alınan önlemleri inceleyeceklerini sözlerine ekledi.
    
     -İlkokul öğrencilerinden İlçe Emniyet Müdürlüğüne ziyaret
    
     (Fotoğraflı)
    
     İlkokul öğrencileri, Bozüyük İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Adalet konulu dersleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Atatürk İlkokulu 3üncü sınıf öğrencileri, birimleri gezdi. Gezi sırasında öğrencilere birimler hakkında bilgiler verildi.
     İlçe Emniyet Müdürü Ümit Okumuş, polislerin önemli ve zor bir görev ifşa ettiğini ve huzur ortamını sağladığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Bizim huzur ortamını sağlama konusunda en önemli yardımcımız vatandaşlardır. Vatandaşlar bize bilgi verdiği zaman olayları daha hızlı çözüyoruz. Biz her zaman diyoruz, ücretsiz olan 155 Polis İmdat Hattını herkesin aramasını istiyoruz. Vatandaşların olayları kısa sürede çözmemize yardımcı olması için bize bu hattan şüphelendikleri her türlü olayı bildirmeliler. Bu hatta yapılan ihbarlar, ihbarı yapanların kimlikleri gizli tutuluyor.
     Olay yeri inceleme birimini de ziyaret öğrencilere, parmak izinin nasıl alındığı uygulamalı olarak anlatıldı.
    
     Muhabir: Barış Eren / Muhsin Arslan
     Yayıncı: Deniz Açık
<< Önceki Haber Bozüyükten kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER