Bu kez üç başkent Feshanede buluşacak

Bu kez üç başkent Feshanede buluşacak -Konyalı Sanayici ve İşadamları Derneğince, bu yıl 2ncisi gerçekleştirilecek KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğine Konya ve İstanbulun yanı sıra Edirneden de katılım olacak (Fotoğraflı


KONYA (A.A) - KonyaSanayici ve İşadamları Derneğince (KONSİAD), bu yıl 2ncisi gerçekleştirilecek KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğine Konya ve İstanbulun yanı sıra Edirneden de katılımın olacağı bildirildi.
     KONSİAD Başkanı Abdullah Başcı, Konyada bir otelde düzenlediği basın toplantısında, 13-16 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul Feshanede, İki Başkentin Buluşması sloganıyla düzenlenen 1. KONEXPO Sanayi ve Kültür Etkinliğinin büyük ilgi gördüğünü söyledi.
     Konyanın kültürünü, ekonomisini ve ticaretini anlatan stantların yer aldığı etkinliğin oldukça başarılı geçtiğini belirten Başcı, bu yılki etkinliklerin 12-15 Eylül tarihleri arasında yine Feshanede gerçekleştirileceğini dile getirdi.
     İki gündür Konyada bazı görüşmeler yaptıklarını ifade eden Başcı, şunları kaydetti:
     Bu yıl formatı biraz daha genişleteceğiz. Hedefimiz; büyükşehir ve ilçe belediyelerimizin kardeş şehirlerini de Feshaneye getirmek. Ayrıca AK Parti Edirne Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ile Edirneli iş adamlarının talebi üzerine bu yıl iki değil, üç başkenti buluşturmayı hedefliyoruz. Konyanın ardından Edirneli iş adamlarımızla bir araya gelerek, ayrıntıları görüşeceğiz. İleriki aşamalarda yelpazeyi daha da genişletip, daha büyük mekanlarda şehrimizin tanıtımını değişik alanlarda yapacağız.
     KONSİADın çalışmaları hakkında da bilgi veren Başcı, düzenli olarak İstanbulda sivil toplum kuruluşlarıyla bir araya geldiklerini, Konyaya katkı sağlanması ve iş adamlarına destek verilmesi adına lokomotif görev üstlendiklerini vurguladı.
     Başcı, Konya ve Kocaelideki temsilciliklerini Mart ayında yapacakları genel kurul sonrasında şubeye dönüştüreceklerini, sonrasında Ankara, İzmir ve Antalyada şubeler açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Rıfat Yerlikaya
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Bu kez üç başkent Feshanede buluşacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER