Bugsaşspor, Polatlıspor ismini almaya hazırlanıyor.

Bugsaşspor, Polatlıspor ismini almaya hazırlanıyor. -Buğsaş Spor Kulüp Başkanı Dişçi:Polatlıspor ismi ile ligde yarışacağız. Polatlısporun renklerini taşıyacağız. Polatlı şehrini temsil edecek bir projeye adım attık


ANKARA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupda mücadele eden Bugsaşspor Külübü Başkanı Abdulkadir Dişçi, Polatlıspor ismi ile ligde yarışacağız. Polatlıspor-un renklerini taşıyacağız. Polatlı şehrini temsil edecek. Bir proje adım attık. Sonu inşallah hayırlı olur dedi.
     Buğsaşspor Kulüp Başkanı Abdülkadir Dişçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Polatlı şehir stadının 2. lig maçlarına uygun hale getirilmesi durumunda Polatlıspor ismi ve renkleriyle mücadele edeceklerini söyledi.
     Buğsaşsporun, Polatlıspor adını alıp maçlarını Polatlı Şehir Stadında gerçekleştirilmesi hususunda yüzde 99 anlaştıklarını ifade eden Dişçi, sözlerini şöyle sürdürdü:
     Belediye Başkanı bize kucak açtı. Polatlı halkı da çok istiyor böyle bir projeyi. 20 yıldır profesyonel liglere katılmayan bir şehir Polatlı. Kaliteli bir kadromuz var, futbol adına iyi işler yapan bir ekibimiz var. İki senedir Bank Asya play-offların da penaltılarla eleniyor. Geçen sene Türkiyede ilk 16 arasına kaldı. Bu kaliteyi Polatlıya mal edelim.
     Sadece stat ve tesis konusunda sıkıntımız var. Allah nasip ederse Polatlıspor ismi ile ligde yarışacağız. Polatlısporun renklerini taşıyacağız. Polatlı şehrini temsil edecek. Bir projeye adım attık, sonu inşallah hayırlı olarak gelir.
     Abdulkadir Dişçi, görüşmenin önümüzdeki hafta sonuçlanacağını ve bir basın açıklamasıyla duyurulacağını sözlerine ekledi.
    
     Yayıncı: Bilal Yakınbaş
<< Önceki Haber Bugsaşspor, Polatlıspor ismini almaya hazırlanıyor. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER