Bulancak Belediyesinin Hanımeli Pazarı Projesi

Bulancak Belediyesinin Hanımeli Pazarı Projesi -Proje kapsamında kadınların yaptığı hediyelik ve çeyizlik ürünler Otogar Düğün Salonunda açılacak stantta sergilenip satışa sunulacak


GİRESUN (A.A) - Bulancak Belediyesinin Hanımeli Pazarı Projesi kapsamında ilçedeki kadınların yaptığı hediyelik ve çeyizlik ürünlerin Otogar Düğün Salonunda açılacak stantta sergilenip satışa sunulacağı bildirildi.
     Belediye Başkanı Kadir Aydın, yaptığı yazılı açıklamada, proje kapsamında, kadınların el yapımı ürünlerinin her Salı saat 08.00 ile 17.00 arasında stantta sergilenerek satışa sunulacağını belirtti.
     Stantta satış yapmak isteyen kadınların, proje kapsamında uzmanlar tarafından Paramı Yönetiyorum konulu bir haftalık kursa katılmalarının gerektiğini ifade eden Aydın, Kursun sonunda sertifika sahibi olacak kadınlarımız, el emeği göz nuru dökerek ürettikleri el işlerini belediyemizin kendilerine ücretsiz tahsis edeceği stantlarda satışa sunacaklar dedi.
     Aydın, stantta hediyelik ve çeyizlik ürünlerin yanı sıra kadınların evlerinde yaptığı pasta, börek gibi gıdaların da satışının yapılacağını belirterek, şunları kaydetti:
     Hanımeli pazarında kadınlarımız el emeği göz nuru ürünlerini satarak hem kendi aile bütçesine destek olacaklar, hem de ekonomik fiyatlarla alış veriş yapmak isteyenlere farklı bir seçenek sunacaklar. Sosyal belediyeciliğin gereği olarak farklı projeler geliştirmeye gayret gösteriyoruz.
    
     Muhabir: Sinan Yıldız / Gültekin Yetgin
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber Bulancak Belediyesinin Hanımeli Pazarı Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER