Bulgaristanda HÖH lideri Doğana silahlı saldırı

Bulgaristanda HÖH lideri Doğana silahlı saldırı teşebbüsü -Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı Öztürk: -Ülke içindeki farklılıklara saygı duymak gerekiyor. Sayın Doğana yapılan bu saldırıyı kınıyor ve reddediyo


BURSA (A.A) - Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) partisinin lideri Ahmet Doğana düzenlenen silahlı saldırı girişimiyle ilgili, Ülke içindeki farklılıklara saygı duymak gerekiyor. Sayın Doğana yapılan bu saldırıyı kınıyor ve reddediyoruz dedi.
     Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye-Bulgaristan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı olarak, olayın kendisini ekstradan ilgilendirdiğini söyledi.
     Demokratik bir şekilde yapılan bir parti kongresindeki olayın kabul edilecek bir tarafının bulunmadığını belirten Öztürk, Oradaki soydaşlarımızın hepsi bizi ilgilendiriyor. Sayın Doğana geçmiş olsun diyorum. Her zaman olduğu gibi, soydaşlarımızın milli birlik ve beraberliğini sağlayacak, beklentilerini karşılayacak, tüm siyasi, ekonomik, sosyal ve kültürel çabayı desteklemeye devam edeceğiz diye konuştu.
     Bulgaristandaki soydaşlara da seslenen Öztürk, Her türlü platformda birbirlerine yardımcı olmalarını, birbirlerini desteklemelerini istiyorum. Söz konusu hareket, aynı zamanda demokrasiye yapılmıştır. Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarıdır. Ülke içindeki farklılıklara saygı duymak gerekiyor. Sayın Doğana yapılan bu saldırıyı kınıyor ve reddediyoruz. Olayın bir daha tekrarlanması için gerekli tedbirlerin alınması ve aydınlatılması için tüm gerekçelerin ortaya çıkarılması gerekmektedir ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bulgaristanda HÖH lideri Doğana silahlı saldırı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER