Burdurda Ben Olsaydım Projesi

Burdurda Ben Olsaydım Projesi -İl Sağlık Müdürlüğünce hayata geçirilen proje kapsamında vatandaşlar sağlık alanında yapılmasını istedikleri şeyleri müdürlüğün internet sitesi üzerinden yetkililere ulaştırabilecek (Foto


BURDUR (A.A) - Burdur İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Ben Olsaydım Projesi kapsamında vatandaşlar, sağlık alanında yapılmasını istedikleri şeyleri müdürlüğün internet sitesi üzerinden yetkililere ulaştırabilecek.
     Projenin tanıtımı için Burdur Devlet Hastanesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıda konuşan proje koordinatörü Ramazan Çakıroğlu, internetin getirdiği olanaklar sayesinde bugün iletişimden bilgilerin değerlendirilmesine, elektronik ticaretten uluslararası pazarlama faaliyetlerine kadar pek çok uygulamanın hayata geçtiğini söyledi.
     Bu kapsamda, İl Sağlık Müdürlüğünün eski internet sitesinin kuruma hitap etmediği için yeni bir web sitesine ihtiyaç duyulduğunu ve yeni sitenin yayına konulduğunu anlatan Çakıroğlu, Yeni web sitesi ile müdürlüğümüz tarafından hayata geçirilen proje, faaliyet ve duyuruların geniş kitlelere ulaştırılması, iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde işleyişinin sağlanması, vatandaşlarımızın fikir, görüş ve önerilerinin alınması, kurumlar arası bilgi alışverişinin sağlanarak iş ve veri yinelenmesinin önlenmesi, hizmet verdiğimiz vatandaşların yaşamlarının kolaylaştırılması amaçlanmaktadır dedi.
     Çakıroğlu, vatandaşların, yeni hazırlanan internet sitesinde yer alan Ben Olsaydım uygulaması sayesinde sağlık alanında yapılmasını istedikleri şeyleri yetkililere ulaştırabileceklerini kaydetti.
     Proje kapsamında sağlık alanında yeni fikirlerin ortaya çıkacağını ve sorunların daha iyi belirleneceğine işaret eden Çakıroğlu, vatandaşları uygulamaya katılmaya davet etti.
     Toplantıda İl Sağlık Müdürü Sırrı Şenbayram, internet sitesinin yapılmasında emeği geçen Tuba Yılmaz, Özkan Gündüz ve Fatih Cüceye teşekkür belgesi verdi.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdurda Ben Olsaydım Projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER