Burdur Belediye Başkanı Akkaya:

Burdur Belediye Başkanı Akkaya: -Yeni yılda tüm umutlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum


BURDUR (A.A) - Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yeni yılda tüm umutların ve beklentilerin gerçekleşmesini diledi.
     Akkaya, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı mesajında, yeni yılın umut ve beklentilerle gelirken, sevinçleri ve acılarıyla bir yılında geride kaldığını kaydetti.
     Belediye olarak 2012 yılında halktan aldığı güç ve güvenle, mesai arkadaşlarıyla hizmetin en iyisini sunma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Akkaya, mesajına şöyle devam etti:
     Amacımız Burdurlu hemşehrilerimizin daha güzel bir Burdurda yaşaması. Çocuklarımızın daha temiz hava soluması, daha yaşanabilir bir Burdurda geleceğe hazırlanması. Bu amaçla arkadaşlarımla mesai gözetmeksizin, gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürdük. Hemşehrilerimiz her şeyin en iyisine layıktır düşüncesi ile çalıştık, çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz. Mazeret değil hizmet ürettik, üretiyoruz, üretmeye devam edeceğiz. Her zaman dediğimiz gibi ilimize hizmet etmekten onur duyuyoruz. Bizim aşkımızın ve sevdamızın adı Burdurdur.
     Akkaya mesajında, 2013 yılının tüm insanlığa huzur, mutluluk, güzellikler, sevgi ve barış getirmesini dileyerek, Burdurlu hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyorum. Yeni yılda tüm umutlarınızın ve beklentilerinizin gerçekleşmesini diliyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Belediye Başkanı Akkaya: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER