Burdur Belediyesinden park ve refüjlerde çalışma

Burdur Belediyesinden park ve refüjlerde çalışma


BURDUR (A.A) - Burdur Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından park yapımı, yenileme, orta refüj ve kavşaklardaki peyzaj düzenlemelerinin sürdürüldüğü bildirildi.
     Burdur Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, yaptığı açıklamada, yeni park yapımı, yenileme, orta refüj ve kavşaklarda peyzaj düzenlemelerinin devam ettiğini söyledi. Çalışmaların Cumhuriyet Meydanı, Şeker Caddesi Kavşağı, Köprübaşı Kavşağı, Çatalpınar Kavşağı ve diğer orta refüjlerde sürdüğünü belirten Akkaya, 149 Evler Parkı, Özlemevler Parkı, Cemil Parkı, Ağıl Parkı, Demokrasi Parkı, Kent Ormanı Engelli Parkı, Erşenler Parkı, Aydınlıkevler Mahallesi Parkı, Güzelleştirme Parkı ve Şehit Emeksiz Caddesinde de peyzaj düzenlemeleri yapıldığına dikkati çekti.
     Akkaya, yaz sezonunun başlaması ile ilk etapta orta refüj ve kavşaklara 84 bin petunya ve kadife çiçeği dikildiğini, toplamda bu sayının 125 bini bulacağını ifade ederek, Şehrin çeşitli bölgelerinde devam eden kavşak ve refüj düzenlemelerine paralel olarak ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Ayrıca bir çok parka da spor aletleri ve çocuk oyun alanları yapmaktayız. Burduru gün geçtikçe güzelleştiriyoruz. Vatandaşlara, en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalara devam ediyoruz dedi.
    
     Muhabir: Volkan Poliçe
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Burdur Belediyesinden park ve refüjlerde çalışma Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER