Burdur Valisi Yılmaz, Bucakta OSB toplantısına

Burdur Valisi Yılmaz, Bucakta OSB toplantısına katıldı


BURDUR (A.A) - Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, Bucak Kaymakamlığında düzenlenen Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu toplantısına katıldı.
     Vali Yılmazın başkanlık ettiği toplantıya Bucak Kaymakamı Osman Hacıbektaşoğlu, Belediye Başkanı Ramazan Ayaz, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve Bucak Organize Sanayi Bölge Müdürü Muzaffer Özdemir katıldı.
     Güneş enerji sistemleri ve elektrik üretim sistemlerinin değerlendirildiği toplantıda Yılmaz, sistemi her fabrikanın kendisinin kurmasına yönelik çalışmalara başlandığını belirtti.
     Bölgede altyapı çalışmalarının da devam ettiğini kaydeden Yılmaz, çalışmaların tamamlanmasının ardından OSBnin yollarının sıcak asfaltla kaplanacağını anlattı.
     Toplantıda yönetim kurulu üyelerine Çindeki mermercilik fuarı ile ilgili izlenimlerini aktaran Yılmaz, Burdurdan birçok mermercinin fuarda yer alarak bu büyük organizasyonda önemli bağlantılar sağlandığını ifade etti.
     Toplantı sonrasında bir süt tesisinde incelemelerde bulunan Yılmaz, firma sahibi Süleyman Durandan tesisle ilgili bilgi aldı.
    
     Muhabir: Murat Çoban
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Burdur Valisi Yılmaz, Bucakta OSB toplantısına Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER