Bursada T1 Hattı çalışmaları sürüyor

Bursada T1 Hattı çalışmaları sürüyor -Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe: -20 gün sonra caddenin tüm imalat ve inşaat işlemleri bitmiş olacak


BURSA (A.A) - Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kent Meydanı ile Stadyum, Altıparmak, Heykel, İnönü ve Uluyol caddelerini kapsayan T1 Hattı çalışmalarıyla kentin çehresinin değişeceğini bildirdi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, kentin demir ağlarla örülmesine ve modern ulaşım araçlarının yaygınlaştırılmasına yönelik faaliyetlere ara vermeden devam ediliyor.
     T1 Hattıyla ilgili Altıparmaktaki çalışmaları yerinde inceleyen, metro hatlarıyla aynı anda başlayan tramvay hatlarının tüm semtleri birbirine bağlayacağını vurgulayan Altepe, en önemli projeler arasında olan T-1 Hattının, Altıparmak etabı çalışmalarının çevreye zarar vermeden en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.
     Altepe, caddenin yüzde 60lık kısmına rayların döşendiğini belirterek, Bir hafta önce başlayan çalışmalarda, bir yandan yer altı şebekelerinin işlemleri sürerken imalat işlemleri de başladı. Bu süre zarfında Altıparmakın bir ucundan ortalarına kadar raylar döşenmiş oldu. İnşallah 20 gün sonra caddenin tüm imalat ve inşaat işlemleri bitmiş olacak dedi.
    
     Muhabir: Bursa
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bursada T1 Hattı çalışmaları sürüyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER