Bursada sahte kredi kartı dolandırıcılığı

Bursada sahte kredi kartı dolandırıcılığı -Yurt dışındaki bankalara ait sahte kredi kartlarıyla bir mağazadan yaklaşık 5 bin liralık ürün alan kişi yakalandı


BURSA (A.A) - Osmangazide, yurt dışındaki bankalara ait sahte kredi kartlarıyla bir mağazadan yaklaşık 5 bin liralık ürün alan kişi yakalandı.
     Geçit Mahallesinde bulunan bir mağazadan sahte kredi kartıyla yaklaşık 5 bin liralık cep telefonu ve dizüstü bilgisayar alan Aykut Cnin (23) davranışları mağaza çalışanlarını şüphelendirdi.
     Yapılan incelemede, kullanılan kredi kartlarının sahte olduğunun belirlenmesi üzerine Aykut C, 10 gün sonra, aldığı cihazların özelliğini sormak ve başka ürün almak için geldiği mağazada çalışanlar tarafından yakalanarak, polise teslim edildi.
     Emniyetteki işlemlerinin ardından, adli makamlara sevk edilen Aykut C. (23), Banka ve kredi kartlarının kötüye kullanılması suçundan tutuklandı.
     Kartların sahte olduğunu bilmediğini iddia eden ve üzerinden toplam 5 adet sahte kredi kartı çıkan Aykut C, polise verdiği ifadesinde, kredi kartlarını, İstanbul Maltepedeki bir alışveriş merkezinde yanına gelen hiç tanımadığı bir kişiden 150 lira vererek aldığını ileri sürdü.
    
     Muhabir : Cem Şan
     Yayıncı : Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Bursada sahte kredi kartı dolandırıcılığı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER