Bursada trafik kazası: 12 yaralı

Bursada trafik kazası: 12 yaralı -Özel bir fizik tedavi merkezine ait minibüs, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesini sonucu yol kenarında bulunan zeytinlik alandaki ağaçlara çarptı -Kazada 2si ağır 12 kişi yaralandı


BURSA (A.A) - Yalovada bulunan özel bir fizik tedavi merkezine ait minibüs, İznike bağlı Yörükler köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan zeytinlik alandaki ağaçlara çarptı. Minibüsün devrildiği kazada 2si ağır 12 kişi yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Yalovadaki özel bir fizik tedavi merkezine engelli vatandaşları taşıyan servis minibüsü, Orhangazi ve İznikten altığı hastalardan sonra Yörükler köyüne doğru yola çıktı. Buradaki bir hastasını da alıp Yalovaya dönmek isteyen Ahmet Arar (56) yönetimindeki 77 EK 273 plakalı minibüs, Yörükler köyüne yakınlarında henüz belirlenemeyen bir nedenle yol kenarındaki zeytinliğe girdi.
     Minibüsün devrildiği kazada, 2si ağır 12 kişi yaralandı.
     Yaralılar İznik, Orhangazi ve Boyalıca ilçelerinden gelen 112 Acil Servis ekiplerince çevre hastanelere sevk edildi. Durumu ağır olan Hüsniye Öztürk (77) hava ambulansı ile Bursaya götürüldü.
    
     Muhabir: Musa Öztürk - Halil Ataş / Burak Akay
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Bursada trafik kazası: 12 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER