Bursadaki gerginlik

Bursadaki gerginlik -Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Biçki: Bu tür provokatif eylemlere karşı herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz


BURSA (A.A) - Ülkü Ocakları Bursa İl Başkanı Mustafa Biçki, Yavuzselim Mahallesinde iki gündür devam eden olaylarla ilgili, Mahalle halkının milli hassasiyetini anlıyor ve paylaşıyoruz fakat bu tür provokatif eylemlere karşı herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz ifadesini kullandı.
     Biçki, BDPliler ile karşıt gruplar arasında çıkan gerginlikle ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Bursanın hassas bir süreçten geçtiğini belirterek, halkın bu süreçte sağduyu ile hareket etmelerini istedi.
     Türkiyenin ve Bursanın birlik ve bütünlüğünün önemli olduğunu vurgulayan Biçki, Bursa Ülkü Ocakları, ülkü ocakları mensuplarını, Yavuzselim ve Ulusdaki olaylar öncesinde sağduyuya ve aklıselime davet ederek bu süreçte olgun davranılması gerektiğini ortaya koymuştur. Mahalle halkının milli hassasiyetini anlıyor ve paylaşıyoruz fakat bu tür provokatif eylemlere karşı herkesi sağduyulu olmaya davet ediyoruz ifadesini kullandı.
    
     Muhabir: Cem Şan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursadaki gerginlik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER