Bursasporda transfer çalışmaları

Bursasporda transfer çalışmaları -Stoke Cityde forma giyen Maurice Edu, transfer görüşmesi için Bursaya geldi -Edu: Burada olmaktan çok büyük heyecan duyluyorum


BURSA (A.A) - İngiltere 1. Ligi (Premier League) takımlarından Stoke Cityde forma giyen Maurice Edu, Bursaspor ile görüşmek üzere kente geldi.
     Eduyu Özlüce Tesisleri önünde Bursaspor Futbol Şube Sorumlusu Erkan Kamat karşıladı. Daha sonra tesislere geçen Edu, gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce yeşil-beyazlı takımda forma giyen arkadaşlarının kendisine Bursanın çok iyi bir şehir olduğu yönünde bilgi verdiğini söyledi.
     Stoke Cityde istediği performansı sergileyemediğini ifade eden Edu, yeşil-beyazlı forma altında iyi performans sergileyip Bursaspora katkı sağlamak istediğini belirtti.
     ABDli oyuncu, Bursasporun çok iyi bir takım olduğunu vurgulayarak, Burada olmaktan büyük heyecan duyuyorum. Bursaspora en iyi şekilde katkı sağlayacağıma inanıyorum dedi.
     Bursaspor taraftarı ile ilgili bilgin var mı- sorusuna Edu, Glasgow Rangersde forma giyerken Şampiyonlar Liginde kendi sahamızda Bursaspora karşı oynamıştım. Evimizde oynadığımız maçta Bursaspor taraftarlarını görmek beni çok mutlu etmişti. Bursaspor taraftarı, takımına tamamen destek veren bir grup. Bu da insana heyecan veriyor yanıtını verdi.
     Edu, Stoke Cityde fazla forma şansı bulamadın. Bursasporun da 3 gün sonra maçı var. Bu karşılaşmada forma giyebilecek durumda mısın- sorusunu ise Bursasporun ikinci yarısındaki ilk maçında oynamak isterim. Fiziksel olarak hazırım. Tabii maç eksikliğim var ama bunu da zamanla gidereceğim. Şans verilirse oynarım diye cevapladı.
     Bursaspor, 26 yaşındaki ABDli orta saha oyuncusu Maurice Eduyu görüşmeler sonucu anlaşma sağlanırsa sezon sonuna kadar, satış opsiyonlu olarak kiralayacak.
    
     Muhabir: Vedat Yücebaş
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursasporda transfer çalışmaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER