Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal:

Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal: -Ozan İpek, Ben Bursasporda oynayacağım derse kapımız her zaman açıktır -Dünya kulüpleri, bizim topçularımızın peşinde. 2-3 sene içinde çok farklı yıldızlar bu takımın içinde olacak


BURSA (A.A) - Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal, Mersin İdmanyurdunda kadro dışı kalan ve yeşil-beyazlı ekibe dönmesiyle ilgili söylentilerle gündeme gelen Ozan İpekle ilgili, Kendisi ve menajeriyle görüşeceğiz. Olayı çözümlemek istiyoruz dedi.
     Sidal, yaptığı açıklamada, Kasımpaşa ve Beşiktaş olmak üzere iki önemli maça çıkacaklarını belirterek, söz konusu karşılaşmaların, lig sıralaması ve Avrupa hedefi konusunda çok önemli olduğunu söyledi.
     Kasımpaşa maçının Bursaspor için iyi geçeceğini düşündüğünü dile getiren Sidal, Her bir basamak, bizi sezon planlamasında daha öne çıkaracak. Aşağıda bitirip Avrupa Kupasına girdiğiniz zaman takvim olarak sıkıntı yaşıyorsunuz. Bu da sezona yansıyabilir. Mümkün olduğunca en üst sırada bitirmek istiyoruz. Bu hedeflerimizin birinci ayağı, Kasımpaşa maçı. Sakatlarımız iyileşti diye konuştu.
     Cezayirdeki U20 Dünya Kupası Afrika Elemelerini takip ettiğini anlatan Sidal, Önceden gidip oradaki takımları izleyelim dedik. Genel gözlemlerde bulunduk. Gözümüze çarpan, gelecek için iyi oyuncular var. Bunları bir rapor doğrultusunda hocamıza ve yönetime sunacağız. Gelecekte dünya futbolunda isim yapacak futbolcular var. Bunlara şimdi el atarsanız maliyetler, ucuz oluyor. Bir iki sene sonra ulaşılmayacak rakamlara geliyorlar ifadelerini kullandı.
    
     -Ozan İpek-
    
     Sidal, yeşil-beyazlı kulüpte kadro dışı bırakılan ve devre arasında Mersin İdmanyurduna kiralık olarak verilen Ozan İpekle ilgili haberlere de değindi.
     Süha Sidal, Mersin İdmanyurdunda da kadro dışı kalan ve Bursaspora dönmesiyle ilgili söylentilerle gündeme gelen Ozan İpekle ilgili şunları kaydetti:
     Hepimiz Ozan İpeki istiyoruz. Karar mercii, Ozanın kendisi, önemli olan nokta bu. Ozan İpeki kim istemez- O, oynamak istiyor mu- Mesele burada. Hazır bir kafayla gelirse her takımda oynar. Burada da başımızın tacı olur. Ozan İpek, Ben Bursasporda oynayacağım derse kapımız her zaman açıktır. Kendisiyle henüz görüşmedik. Futbolcumuzun burada antrenman sorunu söz konusu olabilir. Kendisi ve menajeriyle görüşeceğiz. Olayı çözümlemek istiyoruz.
    
     -Enes Ünal-
    
     Sidal, Bursasporun alt yapısından yetişen genç futbolcu Enes Ünal ile ilgili teknik direktör Hikmet Karamanın güzel düşünceleri olduğunu belirterek, şöyle konuştu:
     Enes Bursasporlu, babası Mesut kardeşimiz de Bursasporlu. Alt yapımızda önemli santrforlarımız var. Bana göre Türk futbolunun geleceğinde bu santrforlar söz sahibi olacak. Buradan profesyonel olarak giderse kulübe de faydalı olacak, Enesin gelişimi açısından da daha iyi olacak. Enesin profesyonel imzayı atacağına inanıyorum. Reel olarak bakılırsa cüzi miktar yatırılıp gitmesi söz konusu. Bu şekilde harekette bulunmayacaklarını hepimiz biliyoruz. Bursasporun menfaatlerini düşünüyorlar. Mesut kardeşimizin, oğluna, Bursaspora imza attıracağına inanıyorum.
     Sidal, kiralık oyuncularla ilgili sorunların çözüleceğini belirterek, Dışarıda çok oyuncumuz var, işin gerçeği bu. Bunun için geldik, sıkıntılar yaşanmayacak. Teknik heyetimizle oturup karar vereceğiz. Kimlerle tamam ya da devam diyeceğimize karar vereceğiz ifadesini kullandı.
     Elimizde yıldız futbolcular var diyen Sidal, Aldığınız zaman oynayacak garantisi yok. Biz kendi yıldızımızı çıkartmalıyız. Yıldız oyuncu alacağız deyip de kulübümüzü sıkıntıya sokamayız. Buna dikkat etmek lazım. Enes, Oğulcan, Batuhan yıldız... Senin elinde zaten bir sürü yıldız var. Oynayan bir sürü yıldızımız var. Dünya kulüpleri, bizim topçularımızın peşinde. 2-3 sene içinde çok farklı yıldızlar bu takımın içinde olacak.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Kamuran Akkuş
<< Önceki Haber Bursaspor Genel Menajeri Süha Sidal: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER