Bursaspor kamp için Avusturyaya gitti

Bursaspor kamp için Avusturyaya gitti -Yeşil-beyazlılar, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 günlük kamp yapacağı Viyanaya tesislerden hareket etti -Basın Sözcüsü Eren: İlgilendiğimiz çok sayıda isim var. Teknik kadromuz, başka


BURSA (A.A) - Bursaspor, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 13 günlük kamp yapacağı Avusturyanın başkenti Viyanaya tesislerinden hareket etti.
     Yeni sezon hazırlıklarını tesislerinde sürdüren yeşil-beyazlılar, 13 günlük kamp programı için Özlüce Tesislerinden otobüsle İstanbula gitti. Buradan uçakla Viyanaya gidecek Bursaspor, çalışmalarına burada devam edecek.
     Bu arada kafilede yer almayan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlamın takıma İstanbulda, izinli olan Şilili oyuncu Pintonun ise Viyanada katılacağı öğrenildi.
     Bursaspor Basın Sözcüsü Selçuk Eren, takımı uğurlamak için geldiği tesislerde gazetecilere yaptığı açıklamada, takımın yoğun ve güzel bir dönem geçirdiğini söyledi.
     Bu sürede bir sakatlık olmamasının kendilerini mutlu ettiğini aktaran Eren, Şimdi 13 günlük bir kamp yapacaklar. İnşallah oradan da kazasız belasız dönerler. Futbolcularımızdan Tagoe ile ilgili Al Shabab takımı ile görüşmelerimiz devam ediyor. Şu an transfer bitme noktasında ama tam kesinleşmiş bir şey yok. İlgilendiğimiz çok sayıda isim var. Teknik kadromuz, başkanımız ve ilgili yönetici arkadaşlarım yoğun görüşmeler yapıyorlar. Biten transfer olursa, kampa katılacak diye konuştu.
     Oyunculardan Adem Koçak ise iyi bir kamp dönemi geçirmek istediklerini belirtti. Bu kapsamda Viyanadaki kampta birbirlerini daha iyi tanıma fırsatı bulacaklarını dile getiren Adem Koçak, Çok iyi takımlarla hazırlık maçları oynayacağız. Buradan Avrupa Kupaları ve Süper Lige hazır bir şekilde dönmek istiyoruz dedi.
     Defans oyuncusu Serdar Aziz ise tesislerinde yorucu bir hazırlık dönemi geçirdiklerini anlatarak, Biraz yorulduk. Orada daha da zor geçecek. Hazırlık maçları oynayacağız orada. Bu maçları en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. Çünkü 2 Ağustosta maçımız var. Onun için önemli bizim. İnşallah Allah bir sakatlık vermeden en iyi şekilde oradan dönmek istiyoruz ifadelerini kullandı.
     Takım kaptanı Ömer Erdoğan ise kendi tesislerindeki ilk etabı tamamladıklarını dile getirerek, Şimdi daha fazla topla oynayacağımız ve hazırlık maçları olan bir kampa gidiyoruz. İnşallah hazır bir şekilde döneriz. Kamp dönemi yoğun geçiyor ama önemli bir dönem. İstediğimiz şekilde hazırlanarak, lige hazır bir şekilde başlamak istiyoruz dedi.
    
     Muhabir: Halil İbrahim Başer
     Yayıncı: Doğan Sarıtaş
<< Önceki Haber Bursaspor kamp için Avusturyaya gitti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER