Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı -Mersin İdman Yurdu ve Adana Demirspor kulüpleri baş sağlığı mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Mersin İdman Yurdunun kulüp başkanı Kahramanlı, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı nedeniyle baş sağlığı mesajı yayımladı.
     Kahramanlı, mesajında, spor camiası adına üzücü bir günü yaşadıklarını ifade etti.
     İbrahim Yazıcının iş adamı kimliğiyle ekonomi camiasının, kulüp başkanı kimliğiyle de spor camiasının yakından tanıdığı ve sevdiği bir kişi olduğunu dile getiren Kahramanlı, şunları kaydetti:
     "Yazıcının ölümü her kesimi derinden üzmüştür. Ailesine, sevenlerine ve tüm Bursaspor camiasına baş sağlığı dileriz. Yazıcı, Anadolu kulüplerinin de önemli işler başarabileceğini gösteren önemli bir kişiydi. Temennimiz zoru başaran Yazıcının hırsı ve kulübe katkıları, tüm Anadolu kulüplerine örnek olur."
    
     -Adana Demirspor-
    
     PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor kulübünün basın sözcüsü İzzettin Turgut da mesajında, "Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatını çok büyük üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Bursaspor Kulübü yönetim kurulu ve Bursaspor camiasının başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Kerem Kocalar - Volkan Kaşik
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER