Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik: -"Kendisine Allahtan rahmet diliyorum" -"Her fani bir gün ölümü tadıyor, ne zaman nasıl geleceği belli değil ama genç bir arkadaşımızdı"


İZMİR (A.A) - Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcının vefatına ilişkin, "Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Her fani bir gün ölümü tadıyor, ne zaman nasıl geleceği belli değil ama genç bir arkadaşımızdı" dedi.
     Çelik, Çalışma ve İş Kurumu İzmir Müdürlüğünü ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı ile birçok anıları bulunduğunu, birlikte çok şeyler yaşadıklarını belirtti.
     Yazıcının kalp rahatsızlığına rağmen hastaneye gecikmeli gittiğini ifade eden Çelik, "Kendisine Allahtan rahmet diliyorum. Her fani bir gün ölümü tadıyor, ne zaman nasıl geleceği belli değil ama genç bir arkadaşımızdı. Bursaspora da önemli katkıları oldu" diye konuştu.
     Kendisinin genel seçimlerde Şanlıurfadan milletvekili seçildiğini ve Yazıcının başkanlığı döneminde, PTT 1. Lig akımlarından Şanlıurfaspora oyuncu desteği sağladığını hatırlatan Çelik, şöyle konuştu:
     "Şanlıurfaspora ciddi oyuncu desteği vermişti. Şanlıurfaspor, bu sene ligde kalmayı o desteklerle başardı. Bursasporun yaşadığı mali sorunlarla ilgili güzel diyalog ve çalışmalarımız vardı. Bursasporun şampiyonluğunu da gördü. Hep birlikte güzel şeyler yaşandı Bursada. Kalp rahatsızlığı birkaç kez kendisini yoklamasına rağmen, orada önlem alma konusunda biraz ihmalkar davrandı. Ama ne desek şimdi boş, giden geri gelmiyor. Mekanı cennet olsun, Allah rahmet eylesin. Tüm Bursaspor camiasına da başsağlığı dileklerimi iletiyorum."
    
     Muhabir: Zeynep Hoşgörür
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER