Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı

Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı -Yazıcı için Ulucamide mevlit okutuldu


BURSA (A.A) - Bursada geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı için mevlit okutuldu.
     Ulucamide akşam namazının ardından Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu tarafından okutulan mevlide, kulüp ikinci başkanı Recep Bölükbaşı ile yönetim kurulu üyeleri, Yazıcının oğlu Serkan Yazıcı, abisi Hayri Yazıcı, Bursaspor yardımcı antrenörleri Ersel Uzgur, Hasan Özer ve eski Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam katıldı.
     Bölükbaşı, mevlit öncesi gazetecilere yaptığı açıklamada, Yazıcı ailesinin ikindi namazı sonrası evlerinde, kendilerinin de yönetim olarak akşam namazının ardından Ulucamide mevlit okuttuklarını söyledi.
     Yazıcının cenazesine on binlerce vatandaşın katıldığını anımsatan Bölükbaşı, şunları kaydetti:
     "Allah yerinde dinlendirsin. Geride kalan ailesine sabır versin. Tabi Bursa, başkanına sahip çıktı, cenaze töreninde on binlerce insan vardı. Taraftar diyor ya Başkanım hakkını helal et diye, biz de yönetim olarak hakkını helal et diyoruz. Unutulmayacak bir başkan, şampiyon bir başkan... Geç bulduk, erken kaybettik. Bursada onu unutturmayacağız. Unutulması zor bir adam. Geldiğinden beri takımı zirveye oynattı ve Avrupa kupalarına alıştırdı. Yapacak çok işi vardı. Bundan sonrası daha zor olacak."
     Mevlide katılan Bursaspor takım kaptanı Ömer Erdoğan da, "Herkes bu ölümü tadacak. Başkanımız çok güzel bir şekilde uğurlandı. Her şey gerçekten Bursaspor camiasına yakışan şekilde oldu. Başkanımız zaten sonuna kadar bunları hak ediyordu" dedi.
    
     Muhabir: Metin Aktaş
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Bursaspor Kulübü Başkanı Yazıcının vefatı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER