Bütün ilçe talihliyi merak ediyor

Bütün ilçe talihliyi merak ediyor -Marmariste, Sayısal Lotonun son çekilişinde 6 bilen tek kişi olarak 4 milyon 465 bin lira kazanan talihli henüz ortaya çıkmadı


MUĞLA (A.A) - Marmariste, Sayısal Lotonun son çekilişinde 6 bilen tek kişi olarak 4 milyon 465 bin lira kazanan talihli, henüz ortaya çıkmadı.
     Sayısal Lotonun 28 Temmuz 2012 Sayısal Loto Sonuçlarına göre büyük ikramiyeyi kazanan kuponun Marmaristen yatırıldığının açıklanmasının ardından, ilçede talihlinin kim olduğu merak edilmeye başlandı. Talihlinin henüz ortaya çıkmaması nedeniyle Marmaris Kapalı Çarşısındaki esnaflar, o gün kepenk açmayan hangi esnafsa büyük ikramiyenin ona çıktığı yönünde yorumlarda bulunuyor.
     Şanslı kuponun yatırıldığı Tepe Mahallesi 33. Sokaktaki 31 numaralı Sayısal Loto bayisi Pamukkale Kuruyemiş isimli işyeri, büyük ikramiyeyi kazanan kuponun işyerinden yatırıldığını göstermek için cama 28 Temmuz 2012 tarihli 4.465.002 TL ikramiyeli şanslı kupon bayimizde oynanmıştır şeklinde yazı astı.
     Pamukkale Kuruyemişin sahibi Halis Bülent Ekizoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, büyük ikramiyenin bayilerinden yatırılmış bir kupona çıkmış olmasının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
     Talihlinin kim olduğunu bilmediklerini belirten Ekizoğlu, Herkes gibi biz de büyük ikramiyenin sahibini merak ediyoruz. Marmarise tatil için gelmiş olan birisi de olabilir. İkramiyeyi kazandığını öğrendiğinde tatilini yarıda bırakıp dönmüş olabilir. Kuponun yatırıldığı saat netlik kazandığında güvenlik kamerası görüntülerine bakarak talihlinin kimliğini tespit etmeye çalışacağız dedi.
     Ekizoğlu, parasını güle güle harcaması dileğinde bulunduğu talihlinin kendilerine de görmesini rica etti.
     Marmariste günlük yayın yapan Manşet Gazetesinin genel yayın yönetmeni Sabri Kesen de sokakta herkesin kendilerine Sayısal Loto talihlisinin kim olduğunu sorduğunu söyledi.
     Kesen, Kapalı çarşıda bir berberin işyerini açmaması üzerine esnafların ikramiyenin ona çıktığını düşündüğünü ifade ederek, Sosyal paylaşım sitesinden de bu yönde yorumlar yazılınca herkes berbere çıktığını zannetmiş. Ancak daha sonra bu haberin doğru olmadığı anlaşıldı. Her gün talihli diye yeni birisinin adını duyuyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Levent Kişi
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber Bütün ilçe talihliyi merak ediyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER