Büyü bozma bahanesiyle dolandırıcılık

Büyü bozma bahanesiyle dolandırıcılık -Adanada büyü bozma bahanesiyle girdikleri evden 8 bin lira değerinde altın alarak kaçan 4 kişi yakalandı


ADANA (A.A) - Büyü bozma bahanesiyle girdikleri bir evden 8 bin lira değerinde altın alarak kaçan 4 kişi yakalandı.
     Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Selahattin Eyyubi Mahallesinde oturan Güldane A. (27), eve gelerek kendisinden su isteyen S.A ve T.Myi dinlenmeleri için eve davet etti.
     Evin oturma odasına giren S.A ve T.M, Güldane Aya evinde kara büyü olduğu yönünde telkinde bulunarak, genç kadına altınlarla büyüyü bozabileceklerini söyledi.
     İkna olarak evindeki 8 bin lira değerindeki altınları mendil içerisine koyarak kendilerine veren Güldana Anın mutfağa gitmesini fırsat bilen S.A. ve T.M, altınları alarak kaçtı.
     Altınlarının çalındığını anlayan Güldane Anın durumu bildirmesi üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceleyerek zanlıların merkez Beyceli Mahallesinde bir evde bulunduğunu belirledi.
     Zanlıların kaldığı eve operasyon düzenleyen ekipler, S.A ve T.M ile kaçmalarına yardımcı oldukları tespit edilen F.C. ve İ.Eyi gözaltına aldı. Evde yapılan aramada Güldane Anın altınları bulundu.
     Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Büyü bozma bahanesiyle dolandırıcılık Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER