Büyük Zaferin 90. yıldönümü

Büyük Zaferin 90. yıldönümü -30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Ünyede törenlerle kutlandı


ORDU (A.A) - 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü Ünyede törenlerle kutlandı.
     Kutlamalar, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Yarbay M. Metin Dermut ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlunun Atatürk Anıtına çelenk sunmasıyla başladı.
     Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Kaymakam Demir ve beraberindekiler Cumhuriyet Meydanında tebrikleri kabul etti.
     Atatürk Lisesi öğrencisi Beytullah Yağdi günün anlam ve önemini belirten şiirler okudu.
     Törende Türk Silahlı Kuvvetleri adına konuşan Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Erkan Kip, bu zaferin Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde çelikleşmiş bir milli birlik ruhu içerisinde dünyanın en güçlü ordularına karşı elde edilen hürriyet ve bağımsızlık aşkı ile yanan bir milletin sarsılmaz azim ve inancının zaferi olduğunu söyledi.
     Törende ilk kez Ünye Belediyesi Konservatuarı sanatçılarının seslendirdiği türkülerle halk konseri verildi
     Törene, Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Garnizon Komutanı Yarbay M. Metin Dermut, 23. Elektronik Mevzi Komutanı Binbaşı Arif Yekebaş, Jandarma Karakol Komutanı Üsteğmen Erkan Kip, Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Cumhuriyet Savcısı Hasan Turgut, siyasi parti başkanları, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları başkanları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
    
     Muhabir: Hacer Coşkun
     Yayıncı: Hüseyin Likoğlu
<< Önceki Haber Büyük Zaferin 90. yıldönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER