Büyükşehirden, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları

Büyükşehirden, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları semineri


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları semineri düzenledi.
     Büyükşehir, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı sağlık seminerleri kapsamında, Adapazarı Kültür Merkezinde (AKM) düzenlenen, programda katılımcılara, sağlık uygulama tebliği, engellilerin sağlık kuruluşlarından faydalanmaları, sağlık kuruluşlarında fizik tedavi ve rehabilitasyon uygulamaları, engellilere yönelik özel ve yeni uygulama Uzay Tedavisi, engellilerin hayatını kolaylaştıracak özel giysiler ve terapi uygulamaları hakkında bilgiler verildi.
     Seminerde konuşan, Uzman fizyoterapist Uğur Yıldırım, gerçekleştirdikleri uygulamaları slaytlarla sunarak, Sadece konuşarak değil göstererek anlatmanın faydalı olacağını düşündük ve bu semineri gerçekleştirdik. Faydalı olacağını ümit ediyoruz. Düzenledikleri sağlık seminerleri için Büyükşehir Belediyesine çok teşekkür ediyoruzdedi.
     Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Davut Yüce ise konuşmacılara teşekkür ederek, Hastalarımızın ve hasta yakınlarımızın kafa karışıklığını önlemek ve konunun uzmanlarından doğru ve faydalı bilgiler almak adına bu seminerimizi gerçekleştirdik. Bu tür seminerlerin çok faydalı olduğunu düşünüyoruz. Seminere katılan tüm hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Enes Duran
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Büyükşehirden, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uygulamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER