Büyükşehirden Ekip Ruhu ve Takım Çalışması

Büyükşehirden Ekip Ruhu ve Takım Çalışması semineri


KAYSERİ (A.A) - Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından belediyede görevli şube müdürleri ve şeflere yönelik Ekip Ruhu ve Takım Çalışması konulu seminer düzenlendi.
     Meclis salonunda düzenlenen seminerin açılışında konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Yalçın, Büyükşehir Belediyesinin Kayserinin en güvenilir kurumu olduğunun altını çizerek, bu başarının arkasında ekip ruhunun yattığına dikkat çekti.
     Eğitimin önemine değinen Yalçın, şunları söyledi:
     İnsan eğitimle kamilleşir, eğitim beşikten mezara kadar insan hayatında önemli bir yer tutar. Her insanın bilmediği bir takım konular mutlaka vardır. Bir zincir, en zayıf halkası kadar sağlamdır denir. Bundan dolayı parçaların her birinin birbirini desteklemesi gerekir. Verimlilik ahenkli bir ekibin işidir. Ahenk olmazsa olmaz. Belediye başkanımız bizi temsil eder. Biz de belediye başkanımızın temeliyiz. Temeli sağlam olmayan bir bina çabuk yıkılır. Hepimizin ortak hedefleri var. Ortak hedefler de başarıyı getirir. Bizim bu güne kadar olan başarılarımız, ekip ruhumuzun sonucudur. Bu seminerle bu başarıyı daha da arttıracağız.
     Seminerin konuşmacısı Marmara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Recep Bozlağan da ekip ruhu ve takım çalışmasının önemini anlattı.
     Kayseri Büyükşehir Belediyesinin başarılı bir belediye olduğuna dikkat çeken Bozlağan, Şehirde bir düzen varsa ve halk da o belediye başkanına yüksek düzeyde oy veriyorsa o belediye başarılıdır. Bazı iller var ki, belediyeleri yüksek oy alıyor fakat şehirleri çok bakımsız. Ama Kayseri böyle değil. Kayseri Büyükşehir Belediyesi hakikaten başarılı. Peki başarıda en büyük pay sahibi kim- Başkandan en aşağıdaki personele kadar herkes bu başarıda pay sahibidir. Ekip ruhu başarının elde edilmesi için önemli diye konuştu.
    
     Yayıncı: Mustafa Yıldız
<< Önceki Haber Büyükşehirden Ekip Ruhu ve Takım Çalışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER