Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın:

Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: -2013 yılı da önceki yıllar gibi hizmet dolu bir yıl olacak


ANTALYA (A.A) - Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, 2013 yılı da önceki yıllar gibi hizmet dolu bir yıl olacak dedi.
     Başkan Mustafa Akaydın, yeni yıl dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında, Antalyaya en iyi hizmeti verebilmek için gece gündüz demeden gönülden çalıştıklarını ve çalışmaya devam edeceklerini kaydetti.
     Göreve geldikleri günden bu yana 44 büyük projeyi hayata geçirdiklerini ifade eden Akaydın, bu projelerden bazılarının Hurma İleri Atıksu Arıtma Tesisi, Dev Akvaryum, Yat Limanı düzenlemesi, Sarısu Mesire Alanı, Güneşev, Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezleri, 40 kırmızı engelsiz otobüs, Akdeniz Sanayi Çıraklık Gençlik Merkezi, Atatürk ve Aksu Kültür Merkezleri olduğunu bildirdi.
     Akaydın, mesajında şu ifadelere yer verdi:
     2013 yılı da önceki yıllar gibi hizmet dolu bir yıl olacak. İsmet İnönü Kentsel Yaşam Alanı, Gençlik Eğitim Merkezi ve Sosyal Tesisi, Karaalioğlu Kültür Merkezi, Akdeniz Kent Parkı, Cumhuriyet Meydanı düzenlemesi, Ali Çetinkaya ve Hasan Subaşı caddeleri güzelleştirme projeleri, 10 bin hayvan kapasiteli Doğal Yaşam Parkı, yeni mezarlık gibi birçok projeyi yeni yılda hizmetine sunacağız. Altyapıdan çevreye, sosyal hizmetlerden kültür ve sanata kadar dünya kenti Antalya için her alanda çalışmalarımız devam edecek. Engellilere, sosyoekonomik yetersizlik içindeki vatandaşlarımıza yönelik çalışmalarımızı hassasiyetle sürdüreceğiz. Atatürk Cumhuriyetinin örnek, modern Antalyası için var gücümüzle çalışıyoruz. En büyük desteği ve gücü de siz değerli Antalya halkından alıyoruz. 2013 yılının kentimize sağlık, esenlik ve aydınlık dolu günler getirmesini diliyor, tüm hemşehrilerimin yeni yılını kutluyorum.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER