Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının Yasalaşması

Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının Yasalaşması -Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu: -Mutluyuz. Kentimiz için çok iyi olacağını düşünüyorum


AYDIN (A.A) - TBMM Genel Kurulunda, 13 İlde Büyükşehir Belediyesi Kurulması ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının yasalaşmasıyla birlikte büyükşehir statüsüne kavuşan Aydının belediye başkanı Özlem Çerçioğlu, büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.
     Çerçioğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Aydının büyükşehir beledeyisi olmayı yıllar öncesinden hakkettiğini, yasal düzenlemeyle birlikte bu hakka sahip olduklarını belirtti.
     Özlem Çerçioğlu, Aydının büyükşehir olmasından mutluluk duyuyoruz. Kentimiz için çok iyi olacağını düşünüyorum ancak büyükşehir olduktan sonra kimsenin elinde sihirli değnek yok. Her şey çok güzel olacak diye de bir beklenti içine girilmemeli. Büyükşehirle birlikte imar tek elden yapılacak, bu yönü pozitif. Arkadaşlarımız şu anda bütün çalışmalarını yapmış, bitirmiş durumda. Bütün projelerimiz hazır diye konuştu.
    
     -Vatandaşlar da memnun-
    
     Aydının büyükşehir olmasıyla ilgili vatandaşlar da memnuniyetlerini dile getirdi.
     Esnaf İsmail Doğu, kentin büyükşehir olmasıyla birlikte aldıkları hizmetin fazlalaşacağını belirterek mutluluğunu ifade etti.
     Ömer Tanal ise, Hizmetler artık daha hızlı gelecek. Kentimizin nüfusu daha da artacak. Biz esnaf olarak daha çok müşteri toplarız diye düşünüyorum. Hizmet kalitesi de bununla birlikte artacak dedi.
    
     Muhabir: Suat Deniz / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Ömer Erim Baştimar
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Kanunu Tasarısının Yasalaşması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER