Büyükşehir Belediye Meclisi kararları

Büyükşehir Belediye Meclisi kararları -Anadolu Medeniyetleri Müzesinin arka bahçesindeki arsa, Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne devredilecek (Görüntülü)


ANKARA (A.A) - Anadolu Medeniyetleri Müzesinin arka bahçesindeki arsa, müzenin güvenliği açısından, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne devredilecek. Ankara Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Belediye Meclisi toplantısında, Altındağ İlçesi Şenyurt Mahallesinde bulunan mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait parselin Anadolu Medeniyetleri Müzesinin arka bahçesinde yer aldığı, bu nedenle müzenin güvenliği açısından Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdürlüğüne 25 yıllığına bedelsiz olarak tahsis edilmesi kararlaştırıldı.
     Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili Ali İhsan Ölmez başkanlığında yapılan toplantıda, EGO Otobüs İşletmeleri Dairesi Başkanlığının 3. Bölge Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Mutlu Hareket Noktasının yeri değiştirildi.
     Mamak Belediye Başkanlığının yeşil alan çalışması nedeniyle Mutlu Hareket Noktasının kaldırılması istendiğinden Mamak İlçesi General Zeki Doğan Mahallesinde bulunan mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait parselin hareket noktası olarak kullanılmak üzere EGO Genel Müdürlüğüne 25 yıllığına bedelsiz tahsis edilmesine ilişkin başkanlık yazısı da kabul edildi.
    
     Muhabir: Ankara
     Yayıncı: Tolga Özgenç
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediye Meclisi kararları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER