Büyükşehir Belediyesinde bayram tedbirleri

Büyükşehir Belediyesinde bayram tedbirleri


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşların bayram tatili süresince herhangi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmamaları için bir dizi tedbir alındı.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, ulaşımda yapılan düzenlemeler kapsamında, bayramın ilk günü her semtten 06.15-08.30, ikinci gün 07.00-08.00 ve üçüncü gün 06.00-07.30 saatleri arasında nöbetçi otobüsler yolcu taşıyacak.
     Mezarlık ziyaretleri için de ücretsiz otobüs seferleri düzenlenecek. Arefe günü Tacettin Veli Bulvarı katlı oTopark karşısından saat 09.00dan itibaren hareket edecek otobüsler, saat 16.00ya kadar mezarlıklara yolcu taşıyacak. Yaşlı ve özürlü vatandaşlar, mezarlık içerisinde tahsis edilecek ücretsiz araçlarla mezarlarının başına kadar götürülüp getirilecek.
     Öte yandan, kent merkezinde vatandaşın yoğun olarak bulunacağı bölgelerde zabıta ekiplerinin denetimleri sıklaştırılacak. Bu amaçla zabıta ekiplerinin tüm izinleri kaldırıldı. Zabıta ekipleri özellikle çarşı merkezi ve meydan gibi nüfusun yoğun olduğu bölgelerde bayram süresince 24 saat görev başında olacak.
     Vatandaşlar bayram tatili süresince su ve kanalizasyon şikayetlerini KASKİnin 185, elektrik arızaları konusundaki şikayetlerini ise elektrik şirketinin 186 numaralı telefonlarına bildirebilecekler.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesinde bayram tedbirleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER