Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu: -Kent içi ulaşımda bisiklet kullanımının artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz.


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Yolcu, kent içi ulaşımda bisiklet kullanımının artırılmasına yönelik çalıştıklarını bildirdi.
     Yolcu, yaptığı yazılı açıklamada, daha düzenli bir çevre için şehrin birçok noktasına bisiklet durakları monte ettiklerini belirterek, şehirde ulaşımı modern kentler düzeyine ulaştırmak için çalışmalarının devam ettiğini kaydetti.
     Daha düzenli bir çevre için yeni bisiklet durakları monte ettiklerini vurgulayan Yolcu, Şehrimizin bulvarlarında bisikletler gelişigüzel park ediliyor ve kötü bir görünüm sergiliyordu. Şehrimizin birçok noktasında bisiklet durakları monte ediyoruz. Başlangıçta 100 adet monte ettik. İhtiyaca göre bu sayı artacak. İnsan ve çevre odaklı ulaşım anlayışımızla kent içi ulaşımda bisiklet kullanımının artırılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştiriyoruz ifadelerini kullandı.
    
     Muhabir: Salih Eren
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı İsmail Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER