Buz üstünde yıl sonu kutlaması

Buz üstünde yıl sonu kutlaması -Kocaelideki sürat pateni sporcuları, yılın son antrenmanının ardından buz üzerinde pasta keserek yeni yılı kutladı


KOCAELİ (A.A) - Kocaelideki short track sürat pateni sporcuları, yılın son antrenmanının ardından buz üzerinde pasta keserek yeni yılı kutladı.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sürat pateni sporcuları, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Olimpik Buz Sporları Salonunda yılın son antrenmanının ardından aileleriyle birlikte buz pistinde buluştu.
     Antrenör Cemre Çavdar ile sporcular, getirilen pastayı sürat pateninde kullanılan patenlerin çeliğiyle kesti.
     Sporcular ve ailelerine hitap eden Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Short Track Kurulu Başkanı Ercüment Yıldırım, oluşan tablonun mutluluk verici olduğunu belirterek, küçük sporcu sayısında artış olmasının sporun geleceği açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.
     Yıldırım, 1-1,5 sene önce antrenmanların çok az sayıda sporcularla yapıldığına dikkati çekerek, sporcu sayısının artmasının kendilerini mutlu ettiğini, katkı ve destek konusunda ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini kaydetti.
    
     -Altyapıya malzeme müjdesi-
    
     Sporculara destek amaçlı zaman zaman malzeme alımları olduğuna değinen Yıldırım, kısa süre sonra altyapıdaki sporculara yönelik malzeme alımının olacağını bildirdi.
     Yıldırım, Altyapıdaki çocuklara destek noktasında 2013 yılı planlamamızda 50 takım malzeme alacağız. Bu malzemeler özellikle yeni başlayan çocuklarımız için olacak. 6-10 yaş arası sporcular için küçük patenler, bu patenlere uygun çelik ve özel koruyucu içliklerle tulumlardan oluşacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Tahir Turan Eroğlu
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Buz üstünde yıl sonu kutlaması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER