ÇAGİAD üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını

ÇAGİAD üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Girişimci İş adamları ve Sanayicileri Derneği (ÇAGİAD) Başkanı Hikmet Sezen ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti.
     AK Parti Merkez İlçe Başkanı Adnan Öncü, Gençlik Kolları Başkanı Orçun Oktay ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette, İl Başkanı Muzaffer Kutlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip, ÇAGİADın yeni yönetimine başarı diledi.
     Kutlu, gerek iş adamları gerekse sivil toplum kuruluşları adına ÇAGİADın Çanakkaleye ivme kazandırdığını ifade ederek, Aktivitelerinizle Çanakkaleye değişik bakış açısı getirdiniz dedi.
     Hikmet Sezen ise 225 üyeye ulaştıklarını belirterek, ÇAGİADın kendi üyelerinin hak ve hukukunu koruması adına siyasetle zaman zaman temaslarda bulunup yönlendirici olması gerekiyor. Dernek olarak çok ciddi bir sloganımız var. ÇAGİADa Çanakkalenin geleceğine atılan imza diyoruz. Bu sözümüzün altını zaman içinde dolduruyoruz, doldurmaya da devam edeceğiz. İnşallah birlikte Çanakkale adına güzel işler yaparız diye konuştu.
     (BYR-HRN)
<< Önceki Haber ÇAGİAD üyeleri, AK Parti İl Başkanlığını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER