Gökçek, esnafla buluştu

Gökçek, esnafla buluştu


ANKARA (A.A) - Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Yurtiçi Nakliye ve Lojistik Merkezi yöneticileri ile Ulus Güvercin Sokaktaki aydınlatma ürünleri satan esnafı ayrı ayrı kabul etti.
     Büyükşehir Belediyesiden yapılan yazılı açıklamaya göre, önce Nakliyeciler ve Lojistik Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Beyazkılıç ile beraberindeki heyet, Gökçeki makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Beyazkılıç, Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Shopping Feste de bölge esnafı olarak destek vereceklerini belirtti.
     Gökçek, Nakliye ve Lojistik Merkezi esnafının ardından, Ulus Hacı Bayram Camisi çevresindeki Avizeciler Çarşısı olarak bilinen Güvercin Sokak ve beraberindeki 6 sokakta aydınlatma ürünleri satan esnafı da kabul etti.
     Güvercin Sokak esnafını görmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gökçek, Shopping Fest kapsamında bölgenin daha iyi tanıtılacağını, böylece müşteri potansiyelinin daha da artacağını vurguladı.
     Güvercin Sokak ve çevresinde yaptığı çalışmalardan dolayı Gökçeke teşekkür eden Güvercin Sokak esnafı, 40 yıldır aynı sokakta olduklarını, restorasyon çalışmalarının ardından sokağa gelen müşteri profilinin de değiştiğini kaydettiler.
     Bölge esnafının isteklerini de değerlendiren Başkan Gökçek, ekmek parası için amele pazarında bulunanların sağlıklı bir ortamda ikamet edebilmeleri için mekan düzenlemesi yapacakları bildirdi.
     (ŞNY-TOL)
<< Önceki Haber Gökçek, esnafla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER