ÇAGİAD Yönetim Kurulu:

ÇAGİAD Yönetim Kurulu: -ÇAGİAD olarak, kanlı bölücü terörün sona ermesi için her türlü katkının verilmesini savunuyoruz. Öfkeye yenik düşmek kolay. Asıl olan, zoru başarmak ve terörün sona ermesi için cesur çözüm adımları atabilme


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneğinden (ÇAGİAD) yapılan açıklamada, ÇAGİAD olarak, kanlı bölücü terörün sona ermesi için her türlü katkının verilmesini savunuyoruz. Öfkeye yenik düşmek kolay. Asıl olan, zoru başarmak ve terörün sona ermesi için cesur çözüm adımları atabilmektir ifadesine yer verildi.
     ÇAGİAD yönetim kurulu adına yapılan yazılı açıklamada, yaklaşık 30 yıldan bu yana devam eden terörün, bugüne kadar 10 binlerce can aldığı, 10 binlerce eve ateş düşürdüğü, ateşin binlerce aileyi hala yaktığı bildirildi.
     Türkiyenin muazzam kaynaklarının terör belası nedeniyle heba olup gittiğinin anlatıldığı açıklamada, şunlar kaydedildi:
     Esasen 100 yıldan bu yana Anadolunun topraklarının en büyük sorunlarından biri olan bölücü terör, bu ülkenin kanını emdi, emiyor. Bugün geldiğimiz noktada, terörün bitmesi ve ülkemize huzur gelmesi, halkımızın en öncelikli isteklerinden biri haline gelmiştir. Şimdi ilk kez terörün bitmesi için somut çözüme bu kadar yaklaşılmıştır. Görüşmeler sürmektedir. Tabii ki İmralı ile görüşülmesi ve diyalog kurulması, çoğumuzun yüreğinde bir kırıklık yaratıyor. Fakat görüşmeler çözümün bir parçası olacaksa görüşmeler elbette yapılabilir. Öfkemizi kalbimize gömmek ve bu topraklarda yepyeni bir barış sayfası açmak zorundayız. Her şeye yeniden başlamanın dışında bir çare kalıyor mu- Tam 30 yıldan bu yana uygulanan yöntemler, bu kanlı teröre çözüm getirebildi mi- Ülkemizde bölücü terörün bitmesi, huzurun ve barışın gelmesi, milyonlarca insanın yüreğinde bir umut kıvılcımını yakıyor. Terörün bitmesiyle bu yolda heba olan kaynaklarımızın ekonomimize akması, Türkiyeyi uçuracaktır. ÇAGİAD olarak, kanlı bölücü terörün sona ermesi için her türlü katkının verilmesini savunuyoruz. Öfkeye yenik düşmek kolay. Asıl olan, zoru başarmak ve terörün sona ermesi için cesur çözüm adımları atabilmektir.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber ÇAGİAD Yönetim Kurulu: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER