Çağlayan Mahallesinde Önleyici Hizmet Büro Amirliği

Çağlayan Mahallesinde Önleyici Hizmet Büro Amirliği hizmete açıldı


İSTANBUL (A.A) - Kağıthane İlçesi Çağlayan Mahallesinde Önleyici Hizmet Büro Amirliği hizmete açıldı.
     Kağıthane Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, amirlikte Kağıthane ve Şişli bölgesinde 350 emniyet personeli görev yapacak. Suça hızlı müdahale ve suçu önlemede ilçede büyük yarar sağlayacak ekipte 50 motorlu güvenlik personeli hizmet verecek.
     Önleyici Hizmet Emniyet Biriminin hizmete açılmasında katkılarından dolayı Kaymakam Varıcıere ve Başkan Kılıça teşekkür eden Emniyet Müdürü Mahir Yavaş, Kağıthane ve Şişlide hizmet verecek 50 motorlu ekip ile 350 personel bölgede güvenliğin arttırılmasında etkili olacak. Bu ekipler suçları önlemek için caydırıcı bir ordu. Emniyet biriminde 50 ekip gezerek görev yapıyor. Meydana gelen olaylara hızla müdahale edecek. Suç oluşturabilecek durumlara, suç meydana gelmeden müdahale edecek ekipler ilçe halkının huzurunu sağlayacak. Bu projede emeği geçen ve açılış törenine katılan herkese çok teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
     Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç Kılıç, törene katılanlara teşekkür konuşmasının ardından Kağıthanenin 2013 yatırımlarının açılış ve temel atma törenlerinin devam ettiğini belirtti.
     Başkan Kılıç, Cuma günü başlattığımız 16 açılış ve temel atma törenlerinden biri olan Önleyici Hizmet Emniyet Birimi açılışına hoş geldiniz. Birim de sürekli gezerek asayişi sağlayacak 50 emniyet personelinin 20 si Kağıthanede görev yapacak. Yani ilçemizin her mahallesinde suça müdahale edecek ve önleyecek bir ekip bulunacak dedi.
     Türkiyenin genelinde suçu önlemede olumlu adımlar atıldığını belirten Başkan Kılıç,Suç ile ilgili bilgi verildiğinde hızlı müdahale imkanı sağlayacak birim,Kağıthane ve Çağlayanın güvenliğini artıracak. Kağıthanemizin park ve bahçelerini 360 derece kameralar ile 24 saat kayıt altına alıyoruz. Suçun önlenmesinde ve suçlunun tespitinde yardımcı olan bu sistemi genişleterek yaklaşık 100 noktada daha uygulamaya sokacağız. Yazın 100 ayrı noktada daha güvenlik kayıtları yapılacak şeklinde konuştu
     Kağıthane 2013 yılı yatırımları açılışlarından birini daha gerçekleştirdiklerini belirterek sözlerine başlayan Kaymakam Varıcıer,Önleyici Hizmet Emniyet Birimi Kağıthane için önemli bir ihtiyaçtı. Emniyet birimleri gelen ihbarlarla merkezden yönlendiriliyor. Hem Kağıthaneye hem Şişliye hizmet verecek birim emniyet güçlerinin müdahalesini hızlandıracak. Çalışmalarından dolayı Belediye Başkanımız Sayın Kılıça teşekkür ediyorum dedi.
     Kağıthane ve Şişli bölgesindeki suç olaylarına hızlı müdahale imkanı sağlayan emniyet birimi 6 adet ofise, arşiv ve toplantı salonuna sahip.
    
     Muhabir: Ziya Altunbaş
     Yayıncı: Ali Bayaslan
<< Önceki Haber Çağlayan Mahallesinde Önleyici Hizmet Büro Amirliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER