Çaldıklarını çukura gömerken yakalandılar

Çaldıklarını çukura gömerken yakalandılar -Konyada bir iş yerinden dizüstü bilgisayar, hard disk ve DVD yazıcı çalan iki şüpheli, satamadıkları malzemeleri açtıkları çukura gömerken yakalandı -Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kamer


KONYA (A.A) - Konyada bir iş yerinden dizüstü bilgisayar, hard disk ve DVD yazıcı çalan iki şüpheli, satamadıkları malzemeleri açtıkları çukura gömerken yakalandı. Hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameralarınca kaydedildi.
     Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, İlker İrioğluna ait iş yerinin kapısı kırılarak 3 dizüstü bilgisayar, 2 hard disk ve DVD yazıcının çalınmasıyla ilgili soruşturma başlattı.
     İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, aynı suçtan kaydı bulunan Doğan Şafak G. (26) ile Naci Cnin (23) kapıyı kırdığını, gürültü nedeniyle bina sakinlerinin dışarı çıkacağını düşünerek uzaklaştığını, bir süre sonra tekrar gelip malzemeleri çaldığını belirledi.
     Takibe alınan iki şüpheli, Yeni Mahalledeki boş arazide çukur kazarken yakalandı. Şüphelilerle birlikte iş yerinden çalınan hard diskler ile DVD yazıcı bulundu.
     Gözaltına alınan Doğan Şafak G. ve Naci Cnin sattığı 3 bilgisayar da bulunarak, diğer malzemelerle birlikte sahibine teslim edildi.
     İki şüpheli, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.
     Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.
    
     Muhabir: Ahmet Akbıyık / Murat Aslan
     Yayıncı: Ahmet Kayır
<< Önceki Haber Çaldıklarını çukura gömerken yakalandılar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER