Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Camiler ve Din Görevlileri Haftası -Bilecikte, din görevlileri yarışması


BİLECİK (A.A) - Bilecikte, "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" dolayısıyla 3 ayrı dalda yapılan bölge yarışmalarında, kenti temsil edecek din görevlileri yarışmayla seçildi.
     Bilecik İl Müftü Vekili Nihat Kaya başkanlığında, İl Müftü Yardımcısı Ahmet Tokgöz, Bozüyük Müftüsü Burhan Çakır, Pazaryeri Müftüsü Ramazan Kara ve İl Vaizi Mevlüt Güderden oluşan seçici kurulun değerlendirmeleri sonucunda, "Ezanı Güzel Okuma" dalında, Yenipazar ilçesinde görevli sözleşmeli imam-hatip Nuri Baktemur, "Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma" dalında Bozüyük ilçesinde görevli Müezzin Kayyım Kamil Ayvaz ve hafızlık kategorisinde ise Bilecik ilinde görevli imam-hatip Hakan Tuparlak birinci oldu.
     Programda konuşan İl Müftü Vekili Nihat Kaya, yarışmaya katılan ve güzel sunumlar gerçekleştiren din görevlilerini medeni cesaretlerinden dolayı tebrik ederek, dereceye giren ve Bilecik ilini bölge yarışmalarında temsil edecek olan din görevlilerine başarılar diledi.
     Merkez Ertuğrul Gazi Camisinde gerçekleştirilen programda, ilahiler ve ezgilerin okunmasının ardından, dereceye giren yarışmacılara birincilik belgeleri ve diğer yarışmacılara da başarı belgeleri verildi.
     Programda ayrıca, ilçe müftülükleri ve sendikalar da yarışmaya katılan din görevlilerine çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Mesut Tankulu
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Camiler ve Din Görevlileri Haftası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER