Çandan kısa kısa

Çandan kısa kısa -CHPliler gazileri ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - CHP Çan İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çan temsilciliğini ziyaret etti.
     CHP Çan İlçe Başkanı İmalettin Meriç, ziyarette yaptığı açıklamada, günümüzde gazilere sağlanan sosyal ve özlük haklarının yetersiz kaldığını belirterek, gazilerin yasalardan ve uygulamalardan kaynaklanan birçok sorunu olduğunu bildirdi.
     Muharip Gaziler Derneği Çan Temsilcisi Galip Tanrıkulu da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi, Meriçe teşekkür etti.
    
     -Kaymakam Tat, muhtarlarla bir araya geldi-
    
     Kaymakam Yakup Tat, muhtarlarla bir araya geldi.
     Tat, Çan Belediyesi Düğün Salonundaki toplantıda yaptığı konuşmada, yasa, yönetmelik ve mevzuatlardaki güncel değişiklikleri anlattı.
     Muhtarların parasal konularda çok dikkatli olması gerektiğine işaret eden Tat, "Evrakımızın sağlam olması gerekiyor. Genelde iyi niyetle iş yapanlar maalesef evrak, imza ve yöntem eksiğinden sıkıntıya girerler" dedi.
     Tat, muhtarların köylerde devletin temsilcisi olduklarını belirterek, "Muhtarlık, devleti temsil eden, yasaların, yönetmeliklerin, hükümet emirlerinin uygulanmasını takip eden, bunların düzgün bir şekilde uygulanmasını gözetmekle yükümlü olan makamdır" diye konuştu.
    
     Muhabir: Sadettin Arslan / Fikriye Susam Uyar / Mehmet Bayer
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Çandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER