Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü

Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -Suşehri Timur Karabal MYOdan 94 öğrenci ve 6 öğretim görevlisi, Çanakkaleye uğurlandı


SİVAS (A.A) - Cumhuriyet Üniversitesi Suşehri Timur Karabal Meslek Yüksekokulundan (MYO) 94 öğrenci ve 6 öğretim görevlisi, Çanakkaleye uğurlandı.
     Suşehri Timur Karabal MYO Müdür Yardımcısı Veysel Yılmaz, okul bahçesinde düzenlenen uğurlamada basın mensuplarına yaptığı açıklamada, vatan topraklarını korumaya çalışan Türk milletinin azminin ibret verici destanı olan Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla öğrencilere yönelik Çanakkale gezisi düzenlediklerini söyledi.
     Öğrencilere Çanakkale ruhunu aşılamak ve Çanakkaleyi göstermek amacıyla bu geziyi tertip ettiklerini belirten Yılmaz, 3 günlük gezimizde bizlere ulaşım konusunda destek olan Suşehri Belediye Başkanımız sayın Sedat Sel ve Sancaktepe Belediye Başkanımız sayın İsmail Erdeme, AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüceye ve maddi-manevi destek veren tüm kuruluşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz dedi.
    
     Muhabir: Faruk Kara
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER