Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri gıda fuarını

Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri gıda fuarını ziyaret etti


ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Ticaret Borsası Üyeleri, 20. Uluslararası Gıda Worldfood İstanbul Gıda Ürünleri Ve Teknolojileri Fuarını ziyaret etti.
     Çanakkale Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kaya Üzen, yaptığı açıklamada, Türkiyenin alanında en büyük fuarı olan, 29 ülkeden 109u yabancı olmak üzere 500 firmanın bulunduğu fuara katılmalarının, üyeleri açısından son derece memnuniyet verici olduğunu söyledi.
     Üyelerin özellikle paketleme teknolojilerindeki gelişmelerle yakından ilgilendiğini dile getiren Üzen, Amacımız üyelerimizi ve ürünlerini dış pazarlarda tanıtmak, ihracat hacmini artırmak, yabancı firmalarla ilişkilerini ve işbirliklerini güçlendirmek ve küresel ekonomide hak ettikleri yeri almalarını sağlamaktır dedi.
     Üzen, borsa olarak son dönemde güzel ve başarılı çalışmalara imza attıklarını ifade ederek, İnşallah bu adımlarımıza yenilerini ekleyeceğiz. Daha büyük, daha ileri adımlar atacağız. Bunun hazırlıklarını ve görüşmelerini yaptık. Nihai kararların verilmesini müteakiben bunları Çanakkale kamuoyuyla paylaşacağız diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Bayer
     Yayıncı: Zafer Akpınar
<< Önceki Haber Çanakkale Ticaret Borsası üyeleri gıda fuarını Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER