Çankırı Belediye Başkanı Dinç:

Çankırı Belediye Başkanı Dinç: -Çankırıda bir tane üniversite öğrencisi battaniyeye sarılıp ders çalışmayacak


ÇANKIRI (A.A) - Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırıda bir tane üniversite öğrencisi battaniyeye sarılıp ders çalışmayacak dedi.
     Dinç, Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, belediyenin gençlikle ilgili önemli çalışmalar yaptığını söyledi.
     Çankırı gençliği için 2 ayrı gençlik merkezini hizmete açtıklarını ifade eden Başkan Dinç, Lise ve üniversite öğrencilerimiz için iki ayrı merkez oluşturduk. Bu merkezlerde gençlerimize kitap okuma ve boş zamanlarını değerlendirme şansının yanında, hoşça vakit geçirebilmeleri için masa tenisi ve bilardo sosyal faaliyetlere katılma olanağı tanıdık. Bu merkezlerde 2 bin 900 gencimize hizmet veriyoruz diye konuştu.
     Öğrencilerin barınma sorunlarına da değinen Dinç, 450 üniversite öğrencisinin Çankırı Belediyesi Gençlik Merkezi aracılığıyla evlere yerleştirildiğini belirtti.
     Çankırıda hiçbir öğrencinin mağdur olmayacağını ifade eden Dinç, İddia ile söylüyorum, Çankırıda bir tane üniversite öğrencisi battaniyeye sarılıp ders çalışmayacak. Sobalı evlerde oturanların sıkıntılarını çok iyi bilirim ve bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırım şeklinde konuştu.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber Çankırı Belediye Başkanı Dinç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER